Program imunohematologije predstavlja početak proizvodne djelatnosti tvrtke BioGnost. Od samog začetka programa težimo prozvodnji dijagnostika vrhunske kvalitete koji će svojim pouzdanim i brzim djelovanjem omogućiti precizno dijagnosticiranje u imunohematologiji. Među prvim proizvodima ovog programa bili su reagensi za određivanje krvnih grupa ABO i Rh sistema da bi danas program u svojoj ponudi imao više od 70 proizvoda, od kojih se mnogi nalaze pod BioGnostovim zaštićenim imenom MonoGnost.

 

Neki od najznačajnijih proizvoda ovog programa su reagensi za određivanje krvnih grupa ABO i Rh sistema te brojni drugi reagensi za dijagnostiku u imunohematologiji (AHG, Alsever, Bio-Liss, Albumin 22%, Bromelin reagens) koji svojom kvalitetom i pouzdanošću osiguravaju iznimne rezultate u radu.

 

Program je proširen zastupničkom i distribucijskom djelatnosti proizvoda uglednih stranih proizvođača kao i distribucijom potrošnog materijala i opreme za potrebe djelatnosti transfuzijske medicine. Inozemne tvrtke, poput Immucora, Dominiona i Sanquina, naši su dugogodišnji partneri i globalno najutjecajniji proizvođači imunohematoloških reagensa.

 

Zastupstva i distribucije:

Immucor
Dominion
Sanquin

 

povratak