Klub zdravlja ujedinjuje sve ljubitelje aktivnog i zdravog načina života koji žele više savjeta i informacija, više pogodnosti i još više prednosti. Skupina visokoobrazovanih stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, savjete, nedoumice i prijedloge.

 

Klub promiče zdrav stil života te pruža informacije o najnovijim saznanjima na ovom području dijagnostike za sve one koji se brinu o svojem zdravlju. U Klubu se ističu preventivne edukativne i savjetodavne aktivnosti. Sve su aktivnosti usmjerene cilju poboljšavanja zdravstvenog stanja i vlastitih životnih navika. Time razvijamo svijest pojedinca i društva o zdravom načinu života kao i upozoravamo na rizične faktore koji štetno utječu na zdravlje.

 

BioGnostov klub zdravlja podijeljen je na tri odjela:
- Program brzih testova za otkrivanje trudnoće i ovulacije
- Program brzih testova za otkrivanje prisutnosti droga i njihovih metabolita
- Program dijabetesa

 

Programi brzih testova za otkrivanje trudnoće i ovulacije te testova za otkrivanje prisutnosti droga i njihovih metabolita sadrže vlastite GraviGnost i OvuGnost testove za određivanje trudnoće i ovulacije te AbuGnost i DOA MultiGnost testove za određivanje prisutnosti više vrsta droga i njihovih metabolita.

 
Kao posebnu prednost članstva u našem Klubu zdravlja navodimo i pogodnosti koje Vam donosi naš program dijabetesa, poput 10% više testiranja, provjeru glukometra, zamjenu baterija i mnoge druge prednosti. Postanite član BioGnostovog edukacijskog kluba zdravlja kako biste stekli posebne pogodnosti jedinstvene u našem programu dijabetesa - ispunite pristupnicu.

 

Nazovite nas na besplatni info telefon: 0800 200 031 ili nas kontaktirajte putem e-maila: zdravlje@biognost.hr