O nama

Poslovni uzlet

Ulazak u poduzetničke vode započeo je kupnjom prostora i osnivanjem obiteljske tvrtke 1990. godine. Dozvola za proizvodnju medicinskih proizvoda omogućila je početak poslovanja i proizvodnje seruma za određivanje krvnih grupa 1998. godine.

Proizvodni i prodajni programi ubrzo su se proširili kroz inovativni razvoj vlastitih proizvoda: testova za otkrivanje trudnoće, određivanje ovulacije, otkrivanje metabolita opojnih droga, infektivnih bolesti, tumorskih markera, glukoze u krvi i biokemijskih parametara u urinu, kao i drugih testova za samotestiranje i laboratorijsku primjenu.
 
Uvođenjem međunarodnih normi za upravljanje kvalitetom: ISO 9001, ISO 13485 te ISO 14001 poslovne procese pretvorili smo u standardne postupke koji omogućuju postizanje boljih rezultata, lakšu prilagodbu i obuku novih zaposlenika, učinkovitije planiranje te kontrolu, praćenje i nagrađivanje zaposlenika. Nadalje, uz sklapanje distribucija i zastupstava, važno je spomenuti brojne nagrade i priznanja te prijelaz iz malog u srednje poduzetništvo.

 

 

Regionalni lider

S ponosom ističemo kako smo vodeći regionalni proizvođač imunohematoloških i imunokromatografskih in vitro dijagnostičkih proizvoda, a težnja nam je preuzeti vodstvo i u područjima mikrobiološke dijagnostike i histopatologije. Prepoznatljiva smo tvrtka s izgrađenim i usvojenim vrijednostima. Ponosimo se našim zaposlenicima, njihovim znanjem, vještinama, iskustvom te predanim radom koji stvara pozitivnu i poticajnu radnu atmosferu. BioGnostov tim pretežno čine visokoobrazovani i multidisciplinarni pojedinci koji otvorenom i iskrenom komunikacijom grade partnerski odnos i međusobno uvažavanje.
 
Vlastitim proizvodima, ekskluzivnim distribucijama i zastupstvima pokrivamo područja imunohematologije, transfuziologije, imunokromatografskih testova, histopatologije, mikroskopije,  mikrobiologije te laboratorijskog pribora i medicinske opreme. Neprestano osluškujemo Vaše potrebe i shodno tome, širimo tržišta, proizvodne linije i uvodimo nove prodajne programe. Međunarodnu dimenziju poslovanja učvršćuju sestrinske tvrtke BioGnost S, sa sjedištem u Beogradu te BioGnost BH, sa sjedištem u Sarajevu.

 

 

Sa nama hrabro u budućnost

Ponosimo se ostvarenjem najvećeg cilja za 2012. godinu, a to je useljenje u novi BioGnostov poslovno-proizvodni objekt na lokaciji Međugorska 59, 10040 Zagreb. Time smo unaprijedili radnu okolinu i krenuli u nove poslovne pobjede. Na prostoru površine 3500 četvornih metara pomno smo organizirali skladišta i segmentirali proizvodni pogon, što je utjecalo na povećanje obujma i učinkovitosti proizvodnje, kao i na mogućnost dodatnih ulaganja u istraživanja i razvoj novih BioGnostovih proizvoda.