Priznanja kvalitete
Vrhunska kvaliteta proizvoda i usluga prioritet je tvrtke BioGnost. To postižemo kontinuiranim poboljšanjem proizvoda i usluga te kontinuiranom edukacijom svih djelatnika.
 
Slijedeći svoje prioritete, tvrtka BioGnost uočila je potrebu za uvođenjem sustava kvalitete koji će njene proizvode, poslovanje, zadovoljstvo djelatnika, a prije svega kupaca podići na najvišu razinu. 2003. godine uveden je standard ISO 9001., a 2005. godine tvrtka BioGnost prva je u Hrvatskoj uvela standard ISO 13485. Tvrtka BioGnost prepoznala je i važnost sukladnosti s europskim standardima, te za sve svoje proizvode posjeduje CE oznaku. Poslovanje u skladu sa standardima ISO 9001 i ISO 13485, neprestani razvoj novih proizvoda i optimizirani poslovni i proizvodni procesi doprinose iznimnoj kvaliteti i pouzdanosti proizvoda tvrtke BioGnost.
 
Politika upravljanja okolišem tvrtke BioGnost koordinira racionalno trošenje prirodnih resursa i zaštitu okoliša.  Kako bi svi proizvodni i poslovni procesi bili u skladu su sa svim primjenjivim zakonima i pravilnicima o zaštiti okoliša koji su na snazi u Republici Hrvatskoj i u EU, tvrtka BioGnost uvela je i sustav upravljanja okolišem ISO 14001.