Naš se poslovni objekt prostire na tri etaže ukupne razvijene površine 3500 m2. Proizvodne površine podijeljene su na pet modularnih i proširivih prostorija površine 190 m2, a posebno se ponosimo zasebnom proizvodnom cjelinom koja se sastoji od sterilnih prostora klasa B, C i D te dva autonomna modula površine 100 i 27 m2.

Objekt se sastoji od šest proširivih laboratorija opremljenim zaštitnim biološkim kabinetima i kabinetima s laminarnim tokom zraka ukupne površine 154 m2 u kojima razvijamo proizvodne programe iz područja histologije, citologije, bakteriologije i hematologije.

Skladišni su prostori također u skladu s našim visoko postavljenim ciljevima – prostiru se na 2500 m3 prostora, od čega je 90 m3 prostora hlađenog na +4/+8°C. Skladište lijekova prostire se na 94 m3, dok su kondicionirano skladište kartonaže i skladište opasnih i zapaljivih kemikalija u skladu s relevantnim propisima.

Objekt se sastoji od 11 uredskih prostora ukupne površine 263 m2, a našem osoblju i gostima na raspolaganju su dvije čajne kuhinje i blagovaonica. Za prijevoz osoba i tereta koristi se dizalo ukupne nosivosti do 1600 kg.

Okolni prostor objekta sastoji se od kombinacije vlastitog grijanog garažnog i otvorenog parkirnog prostora za 20 osobnih vozila s pristupnom rampom za laka gospodarska vozila i kamione, te zasebnog postrojenja za neutralizaciju otpadnih voda.

Objekt adekvatno zadovoljava tehničke norme protupožarne zaštite – opremljen je izoliranim požarnim zonama, hidrantskim mrežama, požarnim stubištima, požarno izoliranim ventilacijskim sustavom i elektroničkim vatrodojavnim sustavom.