Vlasničku strukturu tvrtke čine mr. sc. Ivan Marchiotti, doktor medicine, specijalist imunologije i transfuziologije te Mirjana Marchiotti-Ulip, magistra farmacije.
Vlasnike odlikuje intuitivnost, kreativnost, neovisnost te mentorski odnos koji zaposlenike motivira na iskrenu komunikaciju. Time se ugled tvrtke dodatno učvršćuje, a svaka pohvala, ohrabrenje, umjerena kontrola pa čak i kazna djeluju pozitivno na rast i motiviraju na poboljšanje učinka svakodnevnog poslovanja.

 

Ivan Marchiotti

Direktor

Ivan Marchiotti, po struci doktor medicine, specijalist imunologije i transfuziologije, nakon devetnaestogodišnjeg rada u Imunološkom zavodu, 1990. godine odlučio je osnovati tvrtku BioGnost. Uz veliku podršku supruge Mirjane Marchiotti-Ulip i s novcem koji je posudio od brata, dr. Marchiotti započinje avanturu uređivanja radnog prostora te ishođenja Dozvole za proizvodnju medicinskih proizvoda. Krajem 1997. godine kreće proizvodnja prvih BioGnostovih proizvoda, odnosno seruma za određivanje krvnih grupa. U toj fazi BioGnostovog uspona dr. Marchiotti okuplja tim vjernih suradnika s kojima dotad stečena znanja, vještine i iskustva pretvara u nove proizvodne i prodajne programe. Tako počinje proizvodnja testova za otkrivanje trudnoće, metabolita opojnih droga i infektivnih bolesti.

 

Danas, skromno nazivajući se prije mentorom, nego direktorom tvrtke, dr. Marchiotti svoju predanost znanosti, vizionarske ideje i kreativnost u osmišljanju novih proizvoda rado prenosi na mlade generacije BioGnostovog tima. Kao strastveni zaljubljenik u orijentacijsko trčanje i skijanje, svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi. U svojim intervjuima često povezuje strast prema poslu i sportu:

 

"Moja je tvrtka kao osmerac sa kormilom. Ja sam kormilar, a moji su zaposlenici osmerac koji usmjeravam. Problemi postoje, ali doživljavam to kao izazov i uvijek ponavljam onu na muci se poznaju junaci, jer da je ovo lak posao, svi bi se time bavili."

 

 

Mirjana Marchiotti-Ulip

Prokurist

Mirjana Marchiotti-Ulip, magistra farmacije, nakon dvadesetdevetogodišnjeg rada u Gradskim ljekarnama Zagreb, 1990. godine pridružuje se suprugovoj ideji o osnivanju vlastite tvrtke. Od samih početaka poslovanja velika je podrška svome suprugu i sudjeluje u svim procesima BioGnostovog tržišnog uspona. Uspješnim vođenjem financija i investicija tvrtke, dr. Marchiottiju otvara prostor za osmišljanje i razvoj inovativnih proizvoda prvotno iz programa imunohematologije, a potom i u drugim sferama biomedicine. S izrazitim ponosom ističemo veliku ulogu magistre Marchiotti-Ulip u procesu upisa naših medicinskih proizvoda u očevidnik medicinskih proizvoda Agencije za lijekove i medicinske proizvode.

 

Danas Mirjana Marchiotti-Ulip vodi bitku s nenaplaćenim potraživanjima, a pritom uredno podmiruje obveze tvrtke BioGnost. Svojim sportskim duhom i optimističnim pogledom u budućnost, zaposlenike BioGnosta motivira na još predaniji rad.