Poštovani,
velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti Vam tvrtku BioGnost. Kao doktor medicine i specijalist imunologije i transfuziologije, dugo sam sanjao o odlasku u poduzetničke vode. Uz podršku supruge Mirjane Marchiotti-Ulip, magistre farmacije, 1990. godine osnovao sam tvrtku BioGnost i odvažno krenuo u nove poslovne izazove.

U svakodnevnom poslovanju vode nas jasna misija, vizija i ciljevi. Briga i neprekidno praćenje Vaših potreba, kao i visok stupanj etičkog i društveno odgovornog ponašanja, čini tvrtku BioGnost poželjnim partnerom i poslodavcem.

Naš imidž i integritet, kao ključan element poslovanja, temeljen je na znanju, vještinama, iskustvu i predanom radu svakog zaposlenika. S ponosom ističem kako smo vodeći proizvođači imunohematoloških i imunokromatografskih in vitro dijagnostičkih proizvoda u regiji. Cjelokupno poslovanje prati sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnim standardima ISO 9001, ISO 13485 i ISO 14001, kao i brojne nagrade i priznanja. Izdvojio bih nagradu za dobre poslovne rezultate Hrvatska kuna 2000. i 2002. godine, plaketu Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije malo trgovačko društvo Zlatna kuna 2003. godine te nagradu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u kategoriji Najbolji mali gospodarski subjekt Hrvatske 2004. godine.
 
Na tržištu smo prisutni s više od 2000 visokostandardiziranih i kvalitetnih proizvoda, iz programa hematologije, histopatologije, imunohematologije, imunokromatografskih testova, laboratorijskog pribora, medicinske opreme, mikrobiologije, mikroskopije i transfuziologije, od kojih je 170 pod zaštićenim imenom. Neka od naših zaštićenih imena su: AbuGnost, GraviGnost, OvuGnost, DOA MultiGnost, StreptoGnost, UriGnost, HemoGnost, GlukoGnost, UlcoGnost, CoproHemoGnost, VitroGnost, BioWax, BioMount, BioGram, BioSap i BioProtecta.
 
Uz proizvodnju i prodaju vlastitih proizvoda pod zaštićenim imenima, zastupamo strane partnere na području Hrvatske i susjednih zemalja, te distribuiramo njihove proizvode.
 
Obratite nam se s punim povjerenjem, jer svi prodajni programi, prema politici tvrtke BioGnost, pružaju usluge na najvišoj razini, baš kao i naša proizvodnja koju prate certifikati kvalitete.
 
Spremni smo ispuniti sve Vaše zahtjeve i opravdati Vaše povjerenje!
 
Ivan Marchiotti
Direktor