Program pokrenut 2010. godine, naš je novi proizvodni izazov. Cilj nam je kvalitetnim i pouzdanim proizvodima osvojiti ovaj segment tržišta te unaprijediti i olakšati rad veterinara. Trenutna ponuda brzih veterinarskih testova može se podijeliti na CaniGnost testove za brzo otkrivanje bolesti pasa i na FeliGnost testove za brzo otkrivanje bolesti mačaka.

 

U ponudi CaniGnost testova nalaze se brzi testovi za otkrivanje antigena psećeg parvovirusa, antigena srčanog crva, Giardia antigena, antigena virusa štenećaka i test panel za otkrivanje antigena psećeg parvovirusa i/ili antigena psećeg koronavirusa.

 

Ponudu FeliGnost testova čine brzi testovi za otkrivanje Toxoplasma gondii antigena, Toxoplasma antitijela, antitijela virusa mačje imunodeficijencije, antigena virusa mačje leukemije i test panel za otkrivanje antitijela virusa mačje imunodeficijencije i/ili antigena virusa mačje leukemije.

 

Iz ponude izdvajamo Pepsin reagens komplet koji sadrži reagense za otkrivanje ličinki trihinele u mesu referentnom metodom umjetne probave. Aktivnost Pepsin reagensa i koncentracija BioKlor 25 reagensa u skladu su s Pravilnikom o načinu obavljanja pretrage na prisutnost trihinele u mesu (NN 62/08). Reagense je moguće nabaviti u kompletu i pojedinačno. BioGnostov Pepsin reagens komplet sastoji se od dva reagensa. Pepsin reagens – dijagnostičko sredstvo za otkrivanje ličinki trihinele u mesu referentnom metodom umjetne probave. BioKlor 25 reagens – reagens na bazi klorovodične kiseline za otkrivanje ličinki trihinele u mesu referentnom metodom umjetne probave.

 

Saznajte više o proizvodu, kliknite ovdje kako biste pogledali letak.

 

 

 

povratak