Vrijednosti i ciljevi

Inovativnost i kreativnost

Odlika tvrtke BioGnost potpuna je predanost znanosti, što se najbolje očituje kroz inovativnost. Promišljanjem budućnosti i usavršavanjem sadašnjeg znanja nastojimo ostvariti našu ambiciju – prvi otkriti i ponuditi rješenje na tržištu!

 


Kvaliteta, jednostavnost i dosljednost

Cjelokupno poslovanje naše tvrtke u skladu je s međunarodnim standardima ISO 9001 i ISO 13485. Na tržištu smo prisutni s više od 2000 proizvoda, od kojih je 170 pod zaštićenim imenom. Za sve naše proizvode jamčimo jednostavnu primjenu, sigurnost pri njihovu korištenju te pouzdanost rezultata. Uz kvalitetu naših proizvoda i usluga, dosljedni smo u očuvanju našeg imidža i integriteta među kupcima i poslovnim partnerima. Ključ našeg uspjeha stvaranje je ozračja međusobnog povjerenja i zadovoljstva.

 

 

Timski duh i rad

Ponosimo se svojim zaposlenicima, njihovim znanjem, iskustvom i vještinama te predanim radom koji je rezultirao stvaranjem pozitivne i poticajne radne atmosfere. Naša misao vodilja "Živjeti u skladu s našim vrijednostima", zrcali BioGnostove vrijednosti kako unutar tvrtke, tako i na tržištu na kojem poslujemo. Dodatna motivacija u svakodnevnom poslovanju su članovi Uprave i njihov mentorski odnos prema zaposlenicima. Kvalitetu naših proizvoda i usluga nemoguće je odvojiti od kvalitete međusobnih odnosa među zaposlenicima. Promjene smatramo šansama za uspjeh i afirmaciju zajedničkih ciljeva. Sukladno tome, kontinuirano jačamo timski duh te izbjegavamo nepotrebne konflikte koje svaka promjena donosi.