Pismo zahvale HMD Marjan i FK Faros

 

Pismo zahvale HMD Marjan i FK Faros

Poštovana gđa Sandra ,

naša udruga HRVATSKO MIKROSKOPIJSKO DRUŠTVO MARJAN I FOTOKLUB FAROS se u ime svih svojih članova zahvaljuje na donaciji koju je tvrtka BIOGNOST d.o.o. i voditeljica poslovne jedinice gospođa Sandra Ban pripremila za naše mlade.

Drago nam je da podupirete rad naše udruge i da ste prepoznali naš rad sa mladima te nam sa velikim srcem odlučili pomoći donacijom kad nam je ta pomoć najpotrebnija u ovo vrijeme corona krize.

Vaša donacija će nam biti još veći poticaj u radu sa mladima, a isti tako poticaj da naše suradnike potičemo da kupuju Hrvatske proizvode s obzirom da naša udruga ima široki krug suradnika na fakultetima, zavodima za javno zdravstvo i bolnicama itd.

U ovo krizno vrijeme tvrtkama se teško odlučiti donirati, ali Velika nam je čast kad se tvrtka samovoljno sa velikim srcem odluči donirati pa se Vam, Vašem direktoru i svim djelatnicima koji sudjeluju u pripremi donacije u svoje ime kao predsjednik udruge i u ime svih članova od srca zahvaljujem još jednom Veliko Hvala!!!

Radost i velika čast nam je prihvatiti Vašu donaciju, donaciju tvrtke Biognost!!!

U radu sa Vašim proizvodima dobivamo jako dobre i kvalitetne rezultate i drago nam je da sa Vama jako dugo surađujemo.

Naše HMD MARJAN bi Vas zamolilo ako smijemo u naš prostor zalijepiti naljepnicu BIOGNOST kao znak zahvale za donaciju isto tako na stranicama naše udruge .

Veliko Hvala na svemu,

LP Dalibor Stričević
Predsjednik HMD MARJAN
Predsjednik F.K FAROS